Hip hei! Vuosikin on tässä välissä vaihtunut ja paljon on jäänyt välistä kirjoittamatta. Joulukuussa 14.12 meidän Ninni täytti tasan 1 vuotta.Tehtiin maksalaatikkokakku nakein koristeltuna ja lisäksi tietenkin lahjapaketti joka sisälsi "ranskanperunoita ja hot dogin",siis purutikkumuodoissa .

Vuosi vaihtui Ninnin kohdalla paniikin omaisesti kun pissatusreissulla pihalla muisti joku lähitaloista aloittaa hillittömän pommitus ryppään ja silloin sai Ninni sellaisen järkytyksen että olisi karanut jossei olisi ollut remmissä.Panikointi sisällä jatkui tuntitolkulla piilopaikkaa etsiessä,mutta viimein rauhottui.Ulos ei Ninni enää suostunut lähtemään ja seuraava päiväkin vielä aiheutti pelkoa mutta tasaantui sitten lenkin jälkeen loppupäivää kohden. Että kyllä ilotulitteet ovat sitten mukavia ja hyödyllisiä kapineita!!

Näyttelyvuosi aloitettiin sitten Ninnin kanssa Kajaanin kansainvälisestä näyttelystä.Kyllä pitkään mietein lähdenkö vai en ja vielä edellisenä päivänäkin olin sitä mieltä ettei taida kannattaa kun harjoittelua näyttelyrintamalta ei ollut minkäänlaista.Mutta neiti yllättikin täydellisesti!! Tosin rauhoittuminen vaati sellaisen pari tuntia paikalla oleskelua ja sitten olikin jo enimmät höyryt haihtuneet ennen kehän alkua.Perään kehään saatiin sisko-tyttö,mutta Ninni juoksi ja seisoi kuten kuuluikin.Tosin jalkoja olisi voinut hieman asetella mutta nyt totesin että pääasia ettei istu joten sai olla nyt vähän niin ja näin.Arvosteluksi tuli erinomainen ja sai tosi hienot arvostelut,vain turkkia ei ollut tarpeeksi ja hieman ahtaat takaliikkeet juostessa,mutta olin tosi onnellinen!!!! Harjoittelua ja harjoittelua,niin keväällä jatketaan

Ja entäpä meidän pikku-neiti Siri-Kerttuli ? Ikää on nyt 5 kk ja tänään Nina päätti että Siri lähtee hänen kanssaan täällä pidettyyn match showhun.Minä jälleen harasin vastaan että tosta noin vaan kylmiltään mutta niin se vain on että kun narun päässä on ihminen joka homman osaa niin koira menee mukana :) Ja niinhän Siri meni kuin olisi aina ollut kehässä! Uskomatonta!!! Ja saivat punaisen nauhan. Neea meni Ninnin kanssa kehään ja juoksu sujui hienosti mutta kaikki hajut ja lattialle tippuneet makupalat olivat nyt paljon mukavampia kuin seisominen ja keskittyminen,joten sijoitus oli sininen nauha.Joten harjoittelua vain kovasti Ninnille.

Siri aloitti myös viime viikolla ekakerran toko-harjoitukset,mutta liekkö mielenkiinnon puute kun harjoittelu ei kiinnostanut pätkän vertaa.Kaikki muu olikin sitten tosi kivaa,varsinkin sellainen "jääkarhu" Oula,sen kanssa oli niiiiin mukava leikkiä

Että näissä hommissa on vuosi pyörähtänyt käyntiin ja näillä harjoitteluilla jatketaan!